Webhosting

Wij bieden een breed scala aan webhosting pakketten aan, voor ieder budget en behoefte.

Basic

Geschikt voor informatieve websites en Nonprofits*


Geen opstartkosten
1 jaar lang gratis .nl domein
Support per mail en telefoon
Maandelijkse updates
Performance scan
24/7 Uptime Monitor
Backups 1x per week
Database optimalisatie
Let’s Encrypt SSL
Search Engine Optimalisatie (SEO)
Site aanpassingen
Spam optimalisatie
Snelheidsoptimalisatie
Beveiliging
Rapportages
24/7 support

Premium

Ideaal voor ZZP'ers en Bedrijven


Geen opstartkosten
Gratis domein
Support per mail en telefoon
Wekelijkse updates
Performance scan
24/7 Uptime Monitor
Backups dagelijks
Database optimalisatie
Let’s Encrypt SSL
Search Engine Optimalisatie (SEO)
Site aanpassingen 30 min
Spam optimalisatie
Snelheidsoptimalisatie
Beveiliging
Rapportages
24/7 support

Onze webhostings pakketten worden standaard opgeleverd met een Wordpress installatie, tenzij u gebruik wenst te maken van Sitebuider of een andere CMS naar uw keuze.

Gemakkelijker een website bouwen

U hoeft geen codeerexpert te zijn om een geweldige website te bouwen. Met een WordPress-website mogelijk gemaakt door Alphanet, heb je toegang tot vooraf geïnstalleerde thema’s en uitgebreide plug-ins, plus ondersteuning van onze experts wanneer je die nodig hebt.

Betaalbaarheid

U hoeft geen kwaliteit op te offeren om geweldige hosting tegen lage kosten te krijgen.

Geen grenzen

Krijg onbeperkte opslag en schaalbare bandbreedte.

Gratis voordelen

Beveilig uw site met een gratis SSL-certificaat.

Onbeperkt e-mailadressen

Promoot uw merk en bouw online geloofwaardigheid op met professionele e-maildiensten.

Makkelijk te gebruiken

Gebruik ons klantvriendelijke configuratiescherm en ontvang WordPress-installaties met 1 klik.

99.99% Uptime-garantie

Betrouwbaarheid waarop u kunt rekenen, zodat uw site actief is wanneer bezoekers u nodig hebben.

Veilig beveiligd

24/7 netwerkmonitoring en DDoS-bescherming geven u gemoedsrust.

Betere zichtbaarheid

We verhogen uw domeinautoriteit en zoekresultaten met hoogwaardige inhoud, linkbuilding en trefwoordonderzoek.

Hulp nodig bij het bouwen van uw site? Probeer deze geweldige opties om snel online te gaan.

Website Builder

Maak een perfecte website met de drag en drop tool van Weebly.

Meer Info

Web Design Service

Laat onze experts uw site snel operationeel maken.

Meer Info

Site Builder

Met Site Builder bouw jij in enkele klikken de mooiste websites.

Meer Info
Wat zijn de verschillen tussen diverse webhostingbedrijven?
Er zijn veel verschillen tussen bedrijven die websitehosting aanbieden aan kleine bedrijven en bedrijven die complexere hostingdiensten aanbieden. Sommige hostingproviders verwachten dat je veel weet over de ontwikkeling en het onderhoud van websites. Als je niet weet wat een poort is, of als je niets weet over FTP, dan is een kale hostingprovider niets voor jou. Kies een hostingservice waarmee u eenvoudig uw website-informatie kunt aanpassen zonder FTP, databasewijzigingen of andere complexe websitegerelateerde taken. Een provider die niet alleen gratis hosting aanbiedt, maar ook gratis sjablonen voor websitebouwers, vereenvoudigt zowel de hosting als het ontwerp. Als het om hosting gaat, vergeet dan niet om u te concentreren op de geleverde diensten in plaats van alleen op de kosten. Als u een goedkope optie kiest die geen ondersteuning of onderhoudsassistentie biedt, raakt u alleen maar uitgeput en verward wanneer er een probleem is. Zoek een aanbieder tegen een betaalbare prijs, die voldoende diensten biedt en een hoogwaardige klantenservice biedt. U wilt er zeker van zijn dat uw hostingprovider niet plotseling verdwijnt of failliet gaat, en u moet erop kunnen vertrouwen dat zij een uitzonderlijke klantenservice bieden. Er zijn veel webhostingopties voor kleine bedrijven, variërend van het kopen van uw eigen server tot het reserveren van een speciale server voor uw site in het datacenter van iemand anders. De juiste keuze voor u hangt af van de verkeersniveaus van uw site, uw IT-kennis en uw technische ondersteuningsbehoeften.
Welke programmeertalen zijn beschikbaar in hostingpakketten?
We bieden een grote scala aan programmeertalen, van Ruby en Python tot PHP5 en Perl. Ongeacht hoe u uw kleine bedrijf wilt runnen, onze hostingpakketten werken voor uw website.
Bieden jullie ondersteuningsopties als ik vragen heb over mijn WordPress-site?
Natuurlijk! Ons ondersteuningsteam helpt u bij eventuele problemen of vragen over uw WordPress-site. Wij onderhouden jouw WordPress site, zorgen voor beveiliging, updates, backups en als je voor ons Premium abonnement kiest dan doen wij 30 min site aanpassingen gratis.
Met wie kan ik praten als ik hulp nodig heb bij het maken van mijn website?
Wij bieden betaalbare, op maat gemaakte Web Design Services
Hoe kunnen klanten mijn site vinden?
In de Site Editor kunt u uw website optimaliseren voor SEO door uw paginatitels, afbeeldingstags en metabeschrijvingen voor zoekmachines aan te passen. Bij het Premium Hostingspakket doen onze experts dat voor u.
Kan ik een webwinkel aan mijn website toevoegen?
Wij installeren de WooCommerce plugin gratis op jouw WordPress installatie, bovendien kunt u bij ons ook kiezen voor een webshop CMS
Kan ik meer dan één website maken?
U kunt slechts één website publiceren, maar u kunt meerdere versies van hetzelfde platform maken. Test zaken als verschillende lay-outs, afbeeldingen en formulieren en pas uw favoriet vervolgens toe op uw hoofdwebsite. Als u meerdere bedrijven heeft, kunt u extra pakketten aanschaffen om voor elk bedrijf professionele websites te maken.
Wat is een Webssite builder?
Een website Buider is een tool waarmee u zonder codeervaardigheden een website kunt maken. Het maakt doorgaans gebruik van drag-and-drop-interfaces en vooraf ontworpen sjablonen om het proces voor het maken van websites te vereenvoudigen. Alphanet.nl is er trots op verschillende functies aan te bieden, zoals domeinregistratie, hosting, e-commercefunctionaliteit en SEO-tools, waardoor het voor particulieren en kleine bedrijven gemakkelijk wordt om een professioneel ogende website te maken. Wij bieden twee type website builders aan: Weebly en Site Builder
Hoe maak ik een online winkel?
Meld u aan bij Alphanet.nl. Kies de domeinnaam en Webhostingspakket. Wil je een op WordPress gebaseerde webwinkel dan kan je bij de bestelling een WooCommerce addon aanvragen. Weeble en Site builder hebben ook e-commerce ondersteuning. Als je een zwaardere e-commerce CMS wil dan heb je keuze uit Magento, Opencart of Prestashop. Uiteraard kan je ook onze Webdesign Service inschakelen, dan bouwen wij voor u een webwinkel. Ontwerp uw online winkel. Maak al uw producten. Kies welke betaalprovider je voorkeur heeft. Publiceer uw online winkel en begin met verkopen.
Naast WordPress krijgt u bij ons ook de keuze uit bekende CMS'en en Webshops, u kunt ze aanvragen via een support ticket en dan installeren wij hem nog dezelfde dag

*Gebruik de kortingscode NONPROFIT