E-mail Beveiliging, speciaal voor jou

Neem de controle van je mailbox terug in handen

Inkomende e-mail filtering

Bescherm uw netwerk

Elimineer spam en virussen uit e-mail voordat ze uw netwerk bereiken

Van 2,84EUR/mo/domein
Kom meer te weten Kopen

Uitgaande e-mail filtering

Bescherm uw reputatie

Voorkom dat spam en virussen ooit onbewust uw netwerk verlaten

Van 2,84EUR/mo/domein
Kom meer te weten Kopen

E-mail archiveren

Back-up en naleving

Raak nooit meer een e-mail kwijt en zorg voor de integriteit van e-mailgegevens om te voldoen aan de wettelijke voorschriften

Van 65,45EUR/yr/domein
Kom meer te weten Kopen
Powered by:

Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen

Het filteren van inkomende e-mail biedt u al deze voordelen...

Volledige Inbox-bescherming tegen concurrerende prijzen
Uiterst nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de continuïteit en redundantie van inkomende e-mail
Diverse rapportagemogelijkheden
Gebruiksvriendelijke interface waarmee u de volledige controle over uw e-mail houdt
Verhoog de productiviteit van werknemers
Compatibel met elke mailserver

Filtering van inkomende e-mail filtert alle inkomende e-mail en elimineert spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide controlepaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien wordt uw e-mail in de wachtrij geplaatst als uw e-mailserver niet beschikbaar is. E-mail in de wachtrij kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de webinterface, wat bijdraagt ​​aan de continuïteit van uw inkomende e-mail!

Waarom heeft u een professioneel Inkomend Filter nodig?

Loop niet langer het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als uw inbox elke dag vol zit met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat u een professionele inkomende filteroplossing nodig heeft. Krijg volledige bescherming voor uw Postvak IN en zeg vaarwel tegen spam-, virus- en malwarebedreigingen!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het inkomend filter en het filteren is geactiveerd, passeert e-mail de Filter Cloud van SpamExperts. Inkomende e-mails worden veilig in realtime geanalyseerd en gescand. Er zijn geen training of configuraties vereist en alles werkt out-of-the-box. Elk bericht dat als spam wordt gedetecteerd, wordt naar de quarantaine verplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gemonitord in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Geen tijdverspilling meer bij het omgaan met spam, richt uw energie eenvoudigweg op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

Uitgaande e-mailfiltering biedt u al deze voordelen...

Geen zwarte lijst meer
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd het verwijderen van gerelateerde kosten
Verhoog de continuïteit en bezorging van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van werknemers
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaand filteren?

Uitgaande E-mail Filtering is essentieel om de reputatie van uw IT-infrastructuur te beschermen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig op de juiste plek aankomt. Deze professionele oplossing voorkomt dat spam en virussen uw netwerk verlaten en voorkomt dat uw IP('s) ooit nog op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien biedt het uitgaande filter van SpamExperts u de rapportage en hulpmiddelen om gecompromitteerde accounts te detecteren en spammende gebruikers te blokkeren.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit spam-e-mail verzonden zonder uw medeweten? Vanwege netwerkzwakheden kan bijna elk apparaat worden aangetast om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware vanuit uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het zelfs maar weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele uitgaande filteroplossing. Behoud de goede reputatie van uw bedrijf, voorkom dat spam uw netwerk verlaat en voorkom dat u op de zwarte lijst terechtkomt, zodat uw e-mail altijd aankomt waar deze naartoe moet.

E-mailarchivering biedt u al deze voordelen...

Inclusief inkomende en uitgaande e-mailfiltering!
Raak nooit meer een e-mail kwijt!
Zorg voor naleving van de wetgeving
Verbeter de prestaties van het IT-systeem
Gebruiksvriendelijk beheer van gegevensbescherming
E-mailcontinuïteit, ondersteuning bij het bijhouden van dagboeken en eenvoudige herbezorging zijn toegevoegd
Gecomprimeerd, gecodeerd en beveiligd archief

E-mail Archivering

E-mail Achivering bewaart en beschermt alle inkomende en uitgaande e-mailberichten voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde e-mails te herstellen, de respons op audits te versnellen, e-mails en bijlagen over intellectueel eigendom te beveiligen, en voor “eDiscovery”-doeleinden in geval van een rechtszaak.

Waarom heb je het nodig

Bent u wanhopig op zoek naar een belangrijke e-mail van vorig jaar, maar kunt u deze niet vinden en riskeert u hierdoor een boete of loopt u een belangrijke zakelijke deal mis? Voorkom dit met een professionele oplossing voor e-mailarchivering. E-mail Archivering is een cruciaal hulpmiddel om een ​​veilige back-up van alle e-mail te bewaren en aan de wettelijke eisen te voldoen.

Tegelijkertijd is de naleving van de e-mailwetgeving voor organisaties een uiterst belangrijke zorg geworden, omdat e-mailuitwisselingen rechterlijke macht hebben en juridisch bindend zijn. Daarom is het in bepaalde sectoren verplicht om een ​​veilige back-up van alle e-mailberichten te bewaren en aan de wettelijke voorschriften te voldoen.

Meld u aan en ga aan de slag

Kies ProductToegevoegde opties2,84EUR/mo 65,45EUR/yr 2,84EUR/mo 65,45EUR/yr 5,67EUR/mo 9,93EUR/mo

Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt het?

E-mail wordt gerouteerd via de intelligente, zelflerende servers van SpamExperts die spam detecteren en blokkeren voordat deze u ooit bereikt.


Hoe nauwkeurig is de filtering?

Dankzij de dagelijkse verwerking van miljoenen e-mails hebben onze e-mailfilters een toonaangevend percentage in de sector met een nauwkeurigheid van bijna 100%.


Kan ik geblokkeerde berichten herstellen?

Ja, met een uitgebreid controlepaneel met zoeken in logboeken, quarantaine en vele andere hulpmiddelen kunt u de status controleren van elke e-mail die door het systeem is gegaan.


Hoe lang duurt het instellen?

De installatie is snel, geautomatiseerd en binnen enkele minuten is het klaar om uw e-mail te beschermen.


Wat is E-mail Archivering?

E-mail is tegenwoordig zo belangrijk, met archivering wordt e-mail veilig opgeslagen, wat u extra vertrouwen en gemoedsrust geeft.


Hoeveel e-mail kan ik opslaan?

E-mail Archivering omvat standaard 10 GB gecomprimeerde e-mailopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunnen extra licenties van 10 GB worden toegevoegd.

Powered by WHMCompleteSolution