Managed WordPress

Geef uw WordPress-ervaring een boost

Wij nemen alle technische zorgen over, van updates tot beveiliging, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze specialisten nemen alle onderhoudstaken van je WordPress website of WooCommerce webshop uit handen. Dit is essentieel voor ondernemers die afhankelijk zijn van hun website. We voorkomen (verborgen) fouten en hacks, wat cruciaal is voor het behoud van verkoop en contact met klanten. Ons onderhoud waarborgt de functionaliteit, veiligheid en positie in Google, zodat jij je kunt focussen op groei en rendement.

Is WordPress onderhoud noodzakelijk?
WordPress onderhoud en beveiliging zijn zeker noodzakelijk. De vraag is of je het zelf (inhouse) wil en kan doen of dat het tijd is om dit aan specialisten over te laten. Heb je zelf niet de tijd of expertise om website onderhoud regelmatig uit te voeren, dan zijn onze onderhoudspakketten een eenvoudige en slimme oplossing om het maximale uit jouw website te halen.
Welk onderhoudspakket past bij mij?
Voor informatieve websites voldoet in de meeste gevallen het Basic onderhoudspakket. Voor complexere websites en webshops past het Premium onderhoudspakket beter. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan vooral contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met je door en geven je altijd eerlijk advies.
Ik heb mijn website niet bij jullie laten maken. Kunnen jullie dan wel mijn WordPress website onderhouden?
Wij bieden oplossingen voor alle WordPress vraagstukken. Het is niet nodig hiervoor een onderhoudspakket af te sluiten. Als je eenmalig hulp nodig hebt kan je ook bij ons je WordPress website laten onderhouden.